Szállítás és fizetés

 

Házhozszállítás:

Webáruházunkban leadott megrendeléseket csomagküldéssel juttatjuk el Önhöz az MPL futárszolgálat segítségével. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatnak.

Megrendelések szállítása MPL-lel:

Díjak:
(házhoz vagy munkahelyre történő kiszállítás MPL által)

Fizetési módok:

Fontos információk:

Átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

Kérjük, a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés hivatkozási-számot tüntesse fel a közlemény rovatban, az azonosítás érdekében; ill. jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.

Munkanapokon, munkaidőben, az internetes oldalon leadott megrendeléseket – lehetőség szerint – a következő munkanapon, de legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Ez alól kivételt képez, ha egy megrendelt termék a szállítóktól nem beszerezhető vagy hiánycikkről van szó. Amennyiben webáruházunk az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén – amennyiben a vételárat előre már kifizette -a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.


INGYEN kiszállítjuk a csomagotINGYEN kiszállítjuk a csomagot
Fizethetsz bankkártyávalFizethetsz bankkártyával
Elégedettségi garanciaElégedettségi garancia
Background
Légy viszonteladó partnerünk!
Csatlakozz hozzánk!
+36 (20) 422 2587info@szab-bri.hu
Kövess minket!
Blog, információk
Van még
Van még
Szereted az
akciókat?
Iratkozz fel
hírlevelünkre!