Vegye át megrendelését az ország Posta Pontjain!
Webáruházunkban leadott megrendeléseket csomagküldés formájában a háztól-házig kézbesítésen kívül már 2550 Postán és 125 Mol benzinkúton tudja átvenni. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják az MPL futárszolgálatnak.
- vegye át megrendelését Posta Ponton, az ország 2550 kijelölt Postáján vagy 125 MOL kútján
- megrendelését 5 naptári napig átveheti az Ön által kiválasztott Posta/MOL kút nyitva tartási idejében bármikor, amikor Önnek kényelmes
- online csomagkövetés
- Posta Pontokon kifizetheti megrendelését az adott Posta/MOL kút nyújtotta fizetési lehetőségekkel

Posta Pontok listája: Posta Pontok

Díjak:
1-39.999 Ft bruttó értékig bruttó 999 Ft
40.000 Ft bruttó érték felett ingyenes

Fizetési módok:
- előre utalással
- megrendelése átvételekor a Posta Ponton készpénzzel, vagy bankkártyával (utánvét)
(elfogadott bankkártyák: valamennyi chipes és mágnes csíkos VISA, ELectron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártya)

Fontos információk:
Megrendelés leadásakor a szállítási címhez, a kiválasztott Posta/MOL kút címét kell megadni Postán maradó vagy MOL kúton maradó csomagküldés kiválasztás esetén! Amennyiben Ön nem egy adott Posta Pont címét adja meg, úgy az adott település 1-es számú postájára küldjük átvételre megrendelését Postán maradó átvétel választása esetén.

A Posta Pontok 5 naptári napig tárolják a csomagot a kért Postán vagy MOL kúton, ezt követően visszajuttatják raktárunkba. Az 5 napos tárolási idő alatt megrendelését a Posta Pontok nyitva tartási idejében bármikor átvehető.