Házhozszállítás
Webáruházunkban leadott megrendeléseket csomagküldéssel juttatjuk el Önhöz az MPL futárszolgálat segítségével. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatnak.

Megrendelések szállítása MPL-lel:
- megrendelésének visszaigazolását követő 2 munkanapon belül történő kézbesítés
- kétszeri sikertelen házhoz szállítási próbálkozást követően a legközelebbi Postán való átvételi lehetőség 5 naptári napig (kizárólag Postán, értesítést az MPL ad)
- online csomagkövetés
- kézbesítés munkanapokon 8:00 és 18:00 között

Díjak:
(házhoz vagy munkahelyre történő kiszállítás MPL által)

1-39.999 Ft bruttó értékig bruttó 999 Ft
40.000 Ft bruttó érték felett ingyenes

Fizetési módok:
- előre utalással
- megrendelése átvételekor készpénzzel (utánvét)

Fontos információk:
Átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

Kérjük, a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés hivatkozási-számot tüntesse fel a közlemény rovatban, az azonosítás érdekében; ill. jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.

Munkanapokon, munkaidőben, az internetes oldalon leadott megrendeléseket – lehetőség szerint – a következő munkanapon, de legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Ez alól kivételt képez, ha egy megrendelt termék a szállítóktól nem beszerezhető vagy hiánycikkről van szó. Amennyiben webáruházunk az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén – amennyiben a vételárat előre már kifizette -a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.